Besøk vår facebook side
MEMBERS
DETTE ER BODYFLY
FAGPERSONELL
NATURAL BEAUTY
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
KONSEPT
Årsaken til etableringen av BodyFly klinikkene er å kunne spre den gode kompetansen som ligger i konseptet og bistå med forelesere, produkter og informasjon innenfor en moderne tenkende «grønn» kjede og sammen, via felles workshops og møter, utvide kompetansen ytterligere. Det finnes mange serdeles dyktige mennesker rundt om i landet som besitter en spisskompetanse som vi nå gjennom vårt system ønsker at alle skal være en del av.


Programmet er designet slik at kundene skal kunne leve opp mot normalt etter at de første 28 dagene er gjennomført, men har forståelse for de daglige elementer som kan påvirke egen kropp og helse.
 
BodyFly konseptet skiller seg klart ut i forhold til andre slankekonsepter. Det er bygget ut ifra et helseperspektiv hvor målet først og fremst er å få renset kroppen fri for avfallsstoffer, salter, tungmetaller, E-stoffer, plakk og andre ting som hindrer kroppens organer i å fungere optimalt. Konseptet passer ypperlig for et samarbeid mellom hud- og kroppsterapeut og/ eller sykepleier og en personlig trener.
BODYFLY er Norges føste helhetstenkende kjede av helseklinikker som ønsker å tilrettelegge spesialtilpassede behandlinger for de med overvekt og helserelaterte problemer gjennom det aller siste av høyteknologisk utstyr, gjennomtenkte programmer, og ett felles kompetansesenter for opplæring og undervisning.
Årsaken til etableringen av BODYFLY klinikkene er å kunne spre den spisskompetansen som en rekke personer besitter innen ulike områder for komplementærmedisin, alternativ medisin i samhandling med tradisjonell skolemedisin.

Bodyfly blir bygget som en kjede for de som vil hjelpe andre mennensker frem til en lettere og sunnere hverdag. Vi har opprettet ett tverfaglig miljø hvor leger, biokjemikere, biopater, homeopater, kinesologer, kost- og ernæringsfysiologer m.fl samhandler for å finne de beste løsningene for hver enkelt gjennom blodtesting, fettsyretesting og andre typer målinger for å kunne stille rett diagnose og så utarbeide en spesialtilpasset behandlingsplan for hver enkelt bruker.

GRUNNPRINSIPPER
BodyFlys grunnleggende prinsipper er at komplementær medisin (rett mat) er nøkkelen til å bedre folkehelsa og samtidig avlesse det statlige helsevesen for unødvendige belastninger. Målet med vårt program er at våre brukere vil ha økt livskvalitet, mer energi, og færre helseplager, samtidig som vi vil få reduserte sykehus køer som igjen kan gi kapasitet tilgjengelig til de som trenger det.

BodyFly tar utgangspunkt i de metabolske sykdommene, våre livsstilsykdommer, som skyldes en totalt feilslått matkultur, spesielt de siste 60 årene. Vi er opptatt av å gjennvinne kroppens balanse for vikige elementer som kolestrol, blodtrykk, blodsukker, PH, etc slik at kroppen selv står rustet til å møte de ytre pågjenninger vi til daglig møter.

Vi ser også på de familiære problemer som oppstår gjennom feil kosthold og vi jobber blandt annet med sukkeravhengighet, sår og smertelindring. Vårt mål er å gi en allmenn forståelse om kost og ernæring og å kunne gi et helhetsbilde av hvordan kroppen kan fungere optimalt, utifra de forutsetninger hver enkelt er gitt.

 
Er du interessert? Ta kontakt og vi kan avtale et uforpliktende
møte hvor du får mer informasjon om dette konseptet.

BODYFLY AS TLF: 22 19 80 30 / 920 17 100
Oluf Onsums vei 9, 0680 OSLO. post@bodyfly.no


Ønsker du behandling? Ta kontakt med din nærmeste BodyFly klinikk.BODYFLY ER ETT TVERFAGLIG SAMARBEIDE
MELLOM LEGER, BIOPATER, BIOKJEMIKERE, BIOINGENIØRER, KOST OG ERNÆRINGSFYSIOLOGER, KOSTVEILEDERE,  HUD og KROPPS TERAPEUTER, FYSIOTERAPEUTER,  PERSONLIGE TRENERE, M. FL
 

BODYFLY ER EN BRO
MELLOM TRADISJONELL SKOLEMEDISIN, ALTERNATIV MEDISIN OG
KOMPLEMENTÆRMEDISIN