Besøk vår facebook side
MEMBERS
RESULTAT
FØR OG ETTER
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
KUNDEERFARING
MANN 49 BODYFLY KONSEPTET
MANN 49
 
103 kg til 80 Kg på 3 mnd!
 
Jeg har slitt med overvekt siden jeg rundet 30 år. De siste 19 årene har jeg veid rundt 100-108 kilo som er ca 30 kg for mye. Jeg har i tillegg vært mye plaget av ulike småsydommer, sur mage, utmattelse etc. Jeg var i 2008-2011 sykemeldt i lengre perioder pga dette. Jeg prøvde så å si alt av dietter, osom tildels fungerte, men etter endt diett , så har jeg gått rett opp igjen og gjerne litt forbi tidligere vekt. Det ingen fortalte meg, når jeg tidligere var på diett, var at jeg trolig hadde sur PH og at dette hovedsakelig var med på å bremse forbrenningen i tillegg til at det økte risikoen for at jeg fikk de ulike livsstilssykdommene. 

Jeg begynte på BODYFLY konseptet 5 januar 2012 og livet har totalt forandret seg. Det først vi tok tak i, var å på meg PH nøyral gjennom bruk av Fitline sine produkter, før jeg gikk igang med Helsemeny 1. Den første uken tok jeg av 6 kilo som var veldig motiverende. I de påfølgende 3 ukene tok jeg av ytterligere 5 kilo, mens jeg samtidig kjente at energien var på full fart tilbake i kroppen. Jeg begynte å trene og etterhvert kom jeg inn i en fantastisk god sirkel av overskudd, vektnedgang og positive tanker. 

Programmet var enkelt å følge, og jeg var aldri sulten underveis, kun fysen på annen mat til tider. Programmet var en spesial diett i kombinasjon med vitaminer og mineraler samt EXIMIA behandlinger for økt effekt og hudoppstramming. Jeg ble også veldig interessert i biokjemi, som er en vesentlig del av Bodyfly programmet, og jeg har brukt disse prinsippene videre gjennom 2012. Etter 3 mnd hadde jeg nådd målet, 80kg, og tross den store vektnedgangen så er huden er strammere enn noen gang. (jeg må tilbake i tidlig 20 årene for å ha samme hud). 
Nå lever jeg etter enkle prinsipper, hvite dager (diett), NED i vekt. Grønne dager (sunn mat)-stabil vekt, Røde dager (helgekos), opp i vekt. Jeg har også begynt å interessere meg for rett sunn mat og jeg har begynt å lage veldig mye mat fra grunnen av og trives ufattelig godt i mitt nye liv. Jeg har også målt mine verdier, kolestrol, blodsukker, etc og min fastlege bare rister smilende på hodet:)