Besøk vår facebook side
MEMBERS
RESULTAT
FØR OG ETTER
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
KUNDEERFARING
Flere uttalelser
Dame 25
4 behandlinger på mage: Helt rått!! Var veldig i tvil og skeptisk, men dette funker noe helt sinnsykt. Veldig fornøyd...

Mann 31
6 behandlinger på mage: Fantastisk. Endelig ble jeg kvitt de kiloene jeg har måtte kjempe med en stund, dessuten er det behagelig... Dette kan jeg bli avhengig av:)

Dame 42
Jeg har tatt ansikt og kropps- behandlinger, men holdt det hemmelig for venner og familie. Likevel har jeg fått bemerkninger om hvor bra jeg ser ut. Har gått inn 2 buksestørrelser og er tilbake til min normalstørrelse 38 :)

Dame 47
Etter 10 behandlinger på mage og rygg har jeg gått inn 11 cm. Jeg har blitt mye "fastere" i fisken. Og strekkmerkene etter 3 svangerskap er veldig redusert. Meget fornøyd!!! Nå skal jeg gå løs på en kur på ansikt. Spent!

Mann 50
Behandlet mage: Gir en umiddelbar følelse av velvære, samt at du merker at det "skjer" noe med kroppen. Jeg er stor fornøyd med behandlingen og kan anbefale dette på det sterkeste!!

Dame 61
Jeg har vært og tatt ansikts- behandlinger og rynker og poser er betraktelig mindre og haken har blitt stram igjen. Tok også mage og rygg, og gikk inn 4cm rundt navlen og 5cm over. Har fått mer overskudd og føler meg merkbart lettere i kroppen.

Dame 44
Er dette mulig? Var veldig skeptisk til å prøve denne behandlingen. Men etter å ha prøvd alle verdens kurer så måtte jeg gjøre et forsøk. Og virket gjorde det. Etter første behandling forsvant 2,5 cm rundt midjen. Har nå tatt 5 behandlinger og 9,5 cm er borte vekk!!! Anbefales på det varmeste. Har nå tatt min første behandling på ansikt og det er et år siden jeg ikke ser trøtt og sliten ut. Er noe som heter løp og kjøp, men her blir det løp og prøv.

Mann 29
Behandlet mage 5 ganger: Kjempe bra... Gir bra resultat og jeg merker stor forskjell. Dette kan anbefales, helt klart!!!

Dame 39
Har hatt rumpe/lår programmet 10 behandlinger og redusert cellulittene med ca 70 %. Gått inn 17cm i omkrets på mage, midje, rumpe og lår!
5 cm mage/håndtak
3 cm midje
2 cm rumpe
7 cm h+v lår

Dame 40 år
Jeg har nå vært til 6 behandlinger og jeg synes resultatene er meget gode. Jeg har fått strammere hud, spesielt på lårene. Magen føles fastere og omkretsen er redusert med 7 cm. Jeg har også oppnådd en viss reduksjon av cellullite på lårene. Jeg føler meg også lettere og mer opplagt.

Dame 39
Har hatt en kur på mage/rygg og til sammen gått inn 14 cm. Har også hatt en kur på rompe/lår. Jeg har lenge slitt veldig med væskeansamlinger i benene, og etter 10 behandlinger er jeg blitt betraktelig mye bedre. Er strålende fornøyd med begge kurene og anbefaler dette på det varmeste.

Dame 53
Ansikt: Ufattelig behagelig behandling som gir en utrolig følelse og synlige resultater etter bare en gang! Det føles og ser ut som man har vært på en lang skitur, med påfølgende badstue og avsluttes med vin foran peisen. Det er den følelsen man sitter igjen med. Det morsomste er at folk rundt deg bemerker at man ser så bra ut, ung og "fresh". Herlig!!

Dame 57
Mage/rygg: inn 6 cm
Lår/rompe: føler at huden og vevet er strammere.
Føler og at tarm systemet har fungert bedre etter behandlingene.

Dame 36
Jeg var 100 % sykemeldt da jeg begynte med behandlingen. Var totalt utbrent og hadde en lungekapasitet på 45 %. Fikk behandling på mage/rygg og sete/lår. Merket forskjell allerede etter første behandling. Etter 6 behandlinger var jeg oppe i 60 % lungekapasitet. Har nå overskudd til å fungere i hverdagen, og er snart tilbake i 100 % jobb. Kan ikke få fullrost behandlingen!

Dame 52 år
Operert bort lymfeknuter etter brystkreft og plaget mye med ødem/hevelse i arm. Etter bare en behandling merket jeg forskjell. Etter tre-fire behandlinger satt klokka merkbart løsere, omkrets rundt arm var mye mindre og jeg slapp å ha den "spreng" følelsen. Tok også mage/rygg programmet samtidig og merket stor forskjell på bare et par behandlinger! Bukser og andre klær ble mye større og etter tre behandlinger kunne jeg stramme inn bh stroppen to størrelser!

Mann 57
1 behandling på mage: Gikk ned 9 cm totalt på mage, det er jo for gått til å være sant tenkte jeg, men merket det umiddelbart på buksa. he-he! Jeg har dessuten Crohn Syndrom som er en kronisk tarmsykdom og føler at behandlingen har hjulpet, og det vil hjelpe meg betraktelig i livet! Dette er en sensasjon i så fall!!

Dame 55
For 3 år siden fikk jeg diagnosen fibromyalgi. Jeg har prøvd forskjellige behandlings- alternativer, men ingenting har hjulpet så godt som dette. Allerede etter 3-4 behandlinger merket jeg bedring. Jeg har tatt 10 behandlinger på mage/rygg og 7 behandlinger på bryst/armer. I tillegg til at det har hjulpet mot smerter, har jeg gått inn i cm, og huden har blitt glattere og jevnere samtidig som den har fått en fin glød. Rynker på brystet har nesten forsvunnet og cellulittene har blitt mindre. Dette kan anbefales!