Besøk vår facebook side
MEMBERS
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
FOR PARTNERE
BODYFLY LISENSER
BodyFly AS vil i løpet av 2013-2014 utstede 60 BodyFly lisenser for Norge.
Senterne skal drives på selvstendig basis med markedsstøtte fra BodyFly AS.
Senterne skal spres strategisk over hele landet uten å komme i intern konkurranse med hverandre, og hver driver gis ekslusivitet i sitt omåde. Kjeden bygges under ett tilnærmet Franchise konsept, men BodyFly ønsker å være mer en samarbeidsplattform senterne imellom, med et felles kompetansesenter for egen faglig utvikling. Drivere er fritatt for det årlige kjedebidraget som er normalt ved et Franchise oppsett, men det stilles derimot visse krav til driver, se søknadsformular.

Strong Design har utviklet og vil utvikle ulikt type reklamemateriell som fritt kan benyttes av lisensierte sentere. Se markedpakke under. Bak BodyFly står en rekke personer som er levende opptatt av å reformere deler av helsenorge gjennom sunn kost, helsefaglig informasjon og dokumenterte målinger. Vi forventer at våre drivere ønsker å gå i samme retning.

HVORFOR BODYFLY?
Årsaken til etableringen av BODYFLY klinikkene er å kunne spre den gode kompetansen som ligger i konseptet og bistå med forelesere, produkter og informasjon innenfor en moderne tenkende «grønn» kjede. Sammen, via felles workshops og møter vil vi utvide kompetansen ytterligere. Det finnes mange serdeles dyktige mennesker rundt om i landet som besitter en spisskompetanse som vi nå, gjennom vårt system, ønsker at alle skal være en del av.

KLINIKKENE
BodyFly sentralt sørger for et knippe utvalgte dyktige forelesere, essensielle produkter og viktig informasjon innenfor en moderne tenkende «tverrfaglig» kjede. Via felles workshops og møter vil både kompetanse, konspetet og de ulike programmene hele tiden forbedres. Det finnes mange serdeles dyktige mennesker rundt om i landet som besitter en spisskompetanse som vi nå gjennom vårt system ønsker at alle skal være en del av.

ORGANISERING
BodyFly styres utifra 2 hovedplattformer:
1: Tverrfaglig senter for kompetanseutvikling, Ryen
2: BodyFly Medisinske hoved sentral, beliggende i Oslo
Skin Medical Scandinavia AS har det faglige ansvaret for tekniske hjelpemidler, support, service og utdanning.
Skin Medical vil også bistå med støtte og informasjon til implementering av konseptet og ulike markedsaktiviteter.

Markedspakken (se under eller last ned PDF) er utviklet av BodyFly AS i samarbeid med Strong Design.

Helse klinikker rundt om i landet får både sentral støtte, markedsmateriell, kompetanse som trengs for å kunne drive et senter på mest mulig effektiv måte. Klinikkene vil også ha et medisinsk støtteapparat, kompetansesenter og kurssenter.
                                                                                        
                                                                                  LAST NED PROFILMANUAL
Ta kontakt for mer info:
BODYFLY AS:
Tlf: + 47 22 19 80 30
Mob: + 47 920 17 100
post@bodyfly.no