Besøk vår facebook side
MEMBERS
DETTE ER BODYFLY
FAGPERSONELL
NATURAL BEAUTY
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
HELSE
Raffinerte råvarer, ferdigmat og endring i kostvaner er svært negativt med tanke på vår helse. I tillegg har produksjonsmetoder med profitt som overordnet mål gitt oss mat med lite næringsinnhold.

Den siste tiden har bøker, aviser og ukeblader vist fokus på mat og helse. Vi er veldig glad for at viktig kunnskap går ut til folket. Vi tror bevisst at næring er avgjørende for vår helsetilstand, som legekunstens far Hippokrates sa for lenge siden: "Maten er vår beste medisin".

Mange er blitt veldig bevisste på hva de spiser, ofte med heldige konsekvenser. Men bare riktig mat er ikke nok om man vil leve et liv med energi, et godt immunforsvar, trivselsvekt, god søvn, glede og overskudd til alle de tingene man ønsker integrere i livet.
 
Innhold av kalsium i 100 gram
                      
På 1980 tallet: 103 mg kalsium                                           20 år etter: 28 mg kalsium
Kilde: Farmakoncern Geigy (Scweiz); 1996 Karlsruhe livsmedelllaboratiorium/Oberthal sanatorium 2002

Vi har mange års erfaring med ernæring og vet at vi kan hjelpe de fleste til en bedre livskvalitet. Det er vanskelig å velge blant mange tilbud, men med BodyFly konseptet kan vi garantere at du blir fornøyd. Vi bruker en utprøvd diett med nødvendige tilskudd til kroppens mange funksjoner. Du spiser vanlig mat fra butikken, du lærer hvordan du skal stabilisere din trivselsvekt, du spiser nok mat, du får mer og mer energi og du ser gode resultater på badevekten hver dag. Du fjerner først fettet rundt midjen og bedrer samtidig din helsetilstand betraktelig. Kuren søker å balansere ditt hormonelle system og bedre ditt stoffskifte. Effekt kan verifiseres på blodprøver.

Våre utvalgte tilskudd er patenterte og produserte etter de høyeste standarder. De blir kontinuerlig kontrollert og kan anbefales for sin unike opptaksevne og transport til cellene der vi nyttegjør oss næringen. Produktene gir raskt effekt og er kjent for sine unike resultater.

Er dette noe for deg? Les videre:
En meny basert på matkjemi og livsstil gir oss en mulighet til å finne veien tilbake til vårt friske, slanke og glade jeg.
I dagens samfunn er mange begrenset av en eller flere av følgende tilstander:
o   Høyt blodtrykk
o   For mye av det dårlige kolesterolet
o   For lite av det gode kolesterolet
o   For mye triglyserider
o   Ustabilt blodsukker
o   Kroniske inflammasjoner
o   Overvekt og bukfett
o   Hormonelle ubalanser

Alle disse tilstandene har fått tilnavnet metabolsk syndrom og tyder på ubalanse i kroppens evne til å håndtere alle påkjenninger fra et uheldig kosthold, mangel på viktige vitaminer og mineraler, for mye stress, fysisk passivitet og mangel på kunnskap om hvordan vi kan komme ut av dette syndromet.

Du kan nå via BodyFly konseptet ta imot hjelp og gjøre som mange andre allerede har gjort; ta ansvar sammen gjør vi noe med  årsakene.
DU starter med å takke NEI til de mange daglige små, men betydelige "helsetyver" og gjennom veiledning fra oss, gjenvinne de selvhelbredende kreftene som fra naturens side skal beskytte oss mot sykdom og overvekt.
Vi kan bidra til at DU skaper den beste og friskeste utgaven av deg selv! Det kan variere ut ifra utgangspunktet, men forbedringen har vi gjennom erfaring sett er formidabel.
 
Vi vet fra vitenskap og erfaring at vår metabolisme (forbrenning) er avhengig av en rekke faktorer for å fungere optimalt. Vi ser på disse, og de er mange, som eks. kan vi nevne at forskning fra USA (iflg Dr Al Sears) har kommet fram til at vitamin B3 - Niacin er det stoffet vi kjenner til som best hjelper kroppen til å skape mer av det gode kolesterolet (høyner dette med 26 %). Dette har enorm betydning på hele vårt hormonelle system og dermed også vår allmenntilstand. Vi passer derfor på at du får nok av dette vitaminet og alle de andre næringsstoffene som inngår i de metabolske prosessene.


Bildet over viser steroidhormonkaskaden. Vi ser at ut fra kolesterolet dannes andre steroidhormoner. Dette er en av mange grunner til å holde kolesterolet i balanse. Når utgangspunktet er bra er sjansen for at resten blir bra mye større.


Otto Warburg, Nobelprisvinner i medisin 1931:

Nobelpris vinner Dr Otto Warburg mottok pris for sin bevisførsel på den store betydningen av nok Oksygen og riktig pH i cellene. For oss blir det et mål å skape disse forutsetningene i alle våre milliarder av celler. BodyFly er forebyggende helse, det er også restitusjon og reparasjon. Vi produserer millioner av nye celler hvert døgn og ønsker nye friske celler som vil resultere i friske mennesker.

For oss som jobber med BodyFly konseptet er det viktig å lytte til mennesker med engasjement og kompetanse. Vi søker å finne årsaken til at ubalanser oppstår. Det er mange faktorer som spiller inn, vi vet utmerket godt at det ofte er summen av forskjellige tiltak som gir de gode resultatene. Vi samarbeider med leger som tilbyr tolkning av dine blodprøver under veis og viser vei. Vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre ting som tilsammen gir synergieffekt og bidrar til at du når dine mål:Å opprettholde en god helse er en aktiv prosess - det må gjøres hele tiden.

Gjennom vårt BodyFly konsept hjelper vi deg til å oppnå bedre helse og å opprettholde den!