Besøk vår facebook side
MEMBERS
PROGRAMMER
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
ANTICELLULITTE / HUDOPPSTRAMMING PROGRAM
Gjennom mange års erfaringer har vi satt sammen ett effektivt program for bekjempelse av cellulitte. Vi har valgt å kombinere dette med ett eget hudoppstrammingsprogram for å bedret resultat.

Programmet er satt sammen av ulike former for behandlinger og produkter og vil variere i lengde utifra kasus og forventninger. Vi har alikevel satt opp ett standard program som vil kunne passe de aller fleste. I en Bodyfly klinikk vil behandler ha tilgang til mange ulike maskinelle hjelpemidler og vil derfor tilpasse dette programmet med rettet direkte til hver enkelt kunde.

Vi benytter EXIMIA i våre behandlinger.
(Se video ved å klikke på ett av bildene)

CELLULITTERANTI CELLULITTBEHANDLING 
Eximia har spesialdesignede program for anti cellulitt behandling. Ta en kur på 10 behandlinger og du er klar for bikinisesongen i løpet av 3-4 uker!
 
Eximia har spesialdesignede program for anti cellulitt behandling. 
Fett og avfallstoffer frigjøres på grunn av sirkulasjonen som igangsettes ved dreninger (vakuum) på Eximia. Fettcellene reduseres i størrelse som frigjør plass i vevet. Cellulittene vil reduseres betydelig etter 2-3 behandlinger. 
Vi nabefaler våre kunder å ta en kur på 10 behandlinger eller frem til ønsket resultat er opnådd.

CELLULITTER:
Cellulitter (appelsinhud )kommer som oftest ved opphopninger av avfallstoffer i og rundt fettcellene i underhuden. 

Celutlitter kan oppstå:
- Ved endret kosthold
- Hormonelle forandringer.
- En usunn livstil og lite bevegelse.


CELLULITTENS STADIER OG LOKALISERING

Første stadiet (ødematøs)

Dette stadium karakteriseres ved en hevelse (ødem) forårsaket av væskeopphopning inne i vevet og ved opphopning av fett og vann inne i cellene. På dette stadiet er huden fortsatt elastisk og spenstig, men gir en følelse av tunge armer og ben. Når huden trykkes inn kan man se et avtrykk. Dette stadium kan neppe diagnostiseres uten en knipetest.

 

Andre stadiet (fibrøs)

På grunn av dårlig utskillelse av oppsamlede avfallstoffer og på grunn av utilstrekkelig oksygentilførsel til vevet, innkapsles fettcellene i det omliggende vevet og utløser en reaktiv fibrøs prosess med etterfølgende dannelse av små knuter. Om de ikke bekjempes, kan de fortsette til neste stadium hvor utviklingen av store knuter er utbredt.

Hudens overflate får en matt farge. Den blir rød når den trykkes på og det utvikles den såkalte "appelsinhud". Utvidelse av kapillærene (teleangiectasia) forekommer ofte. Alt dette er symptomer på utilstrekkelig oksygentilførsel, skrøpelige blodkar og dårlig utskillelse av fett- og avfallsstoffer.

 

Tredje og fjerde stadiet (sklerotisk)

I dette stadiet fungerer blod- og lymfekretsløpet meget langsomt og det oppstår smertefulle forstørrede knuter. Den første fibrose er blitt til vevssklerose med mange store harde knuter i stedet for de første bitte små knutene.

Antallet av utvidede kapillærene stiger. Her og der oppstår det blodansamlinger (hematomer) - et tydelig tegn på skrøpelige kapillærer. Hudens overflate er ikke lenger glatt, men har de typiske "madrass merkene”. Huden blir kald fordi blodsirkulasjonen er dårlig og det gjør vondt ved berøring.

Dersom man trykker på den, vises et avtrykk som først forsvinner etter et par sekunder. Dette er det siste stadium av cellulitt.

OM EXIMIA BEHANDLINGEN

OM BEHANDLINGEN

Behandlingen består av 6 faser

1. HUDANALYSE


2. ULTRALYD / ELEKTROOPERASJON

3. AKTIVERING AV LYMFEKNUTENE


4. LETT LYMFEDRENASJE OG KROMOTERAPI (FARGETERAPI)


5. ENDOLIFT (ENDODERMISK MASSASJE/ DYP BINDEVEVSMASSASJE) OG KROMOTERAPI

Kromoterapi: Vi bentter rødt lys, som er aktiverende, under bindevevsmassasjen.

 

6. LETT LYMFEDRENASJE MED KROMOTERAPI
 *Lymfedrenasje er en massasje utviklet av dr. Emil Vodder (1932-36). Den er basert på lett massasje, trykk, vibrasjoner og langsom pumping.
De viktigste indikasjonene er:
  • stase-reabsobsjon

  • forbedret immunforsvar

  • arrdannende effekt

  • smertestillende virkning.

Dersom massasjen utføres korrekt, lar den lymfen følge sin egen bane. Det oppnås en bedre utskillelse av avfalls- og giftstoffer samt en bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Ved massasjen benyttes det en "palpé roulé"-teknikk med pumpende, sirkelformede og rullende bevegelser, som primært virker på overflaten av huden.

Kromoterapi (fargeterapi):  Vi benytter blått lys på slutten av behandlingen under lymfedrenasjen. Blått lys har en beroligende effekt på vevet.
Vi anbefaler å ta en kur på ti behandlinger over tre til fire uker for maksimal effekt, samt
1 oppfølgingsbehandling hver 3-4 uke for å vedlikeholde resultatene.
 EXIMIA Ultralydbehandling og sonoforese

Eximia suppleres også av ultralyd, dvs. lydbølger (1 MHz). Både på det medisinske og det kosmetiske området har ultralyd vært brukt med stor suksess. De mest alminnelige brukte frekvenser er først og fremst 1 MHz og 3 MHz, som gir mikrovibrasjoner og en termogenerisk og lipolytisk effekt.

Bruken av ultralyd med en frekvens på 1 MHz, er en meget interessant nyhet for den kosmetiske verden: effekten skapes utelukkende av mikrovibrasjoner (ultralydfrekvensen), hvilket gir en økt cellemetabolisme (forbrenning i cellene) uten å medføre overoppheting av vevet.

Mikrovibrasjonseffekten utnyttes i bred utstrekning av Eximia Forma7-systemet, hvor det også brukes en spesiell gele - rik på aktive stoffer, under ultralydplatene for å utnytte deres sonoforetiske effekt (aktive stoffers transport gjennom vev ved hjelp av ultralyd).


 

Micro Clean

Dette er en selvrensende funksjon på Eximia som renser hele systemet. Settes på en gang i uken i 20 minutter (-stopper av seg selv når den er ferdig). Pass på at alle deler er renset manuelt med spritservietter/ vasket med Zalo før denne settes på.