Besøk vår facebook side
MEMBERS
PROGRAMMER
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
ANSIKT OG HUD FORNYELSE
BodyFly Face-program – 8 behandlinger a 60 min.

EXIMIA Face-Lift + Neobright / Neorevive

Kombinasjonsbehandligen inkluderer:
 
·       Hudanalyse
·       Lymfedrenasje
·       bindevevsmassasje
·       og kraftig CO2 energi til innslusing av aktive ingredienser i huden.
 

EXIMIA Neobright – jevner ut hudfargen, styrker og bleker

 
Azelainsyre: Brukes til å behandle melasma / pigment, samt motvirker kviser og rosacea. Syren har en stabiliserende effekt på blodkarene slik at huden blir mer motstandsdyktig
 
Kojic-syre: Virkestoffet hemmer enzymet tyrosinase i huden. Dette enzymet omdanner tyrosin til melanin (pigment i huden). Ved å blokkere tyrosinase har Kojic-syre en blekende og utjevnende effekt på hudfargen. Syren er en sterk antioksydant og forhindrer dessuten
nydannelse av mørke flekker i huden (hyperpigmentering).
 
Retinol: Den mest fysiologisk aktive formen av A-vitamin. Retinol er kjent for å være en av de mest virksomme  Anti-age tilskuddene . Retinol er også super for solskadet hud.
 
 

EXIMIA Neorevive – oppstrammende, anti-age:

 
Hyarulonsyre: Produseres naturlig i kroppen bindevev. Virkestoffet fungerer som et smøremiddel som gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden Hyaluronsyre i huden avtar med alder. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn. På denne bakgrunnen er Hyaluronsyre blitt en veldig populær ingrediens i hudoppbyggende programmer.
 
Peptider: Små protein-fragmenter som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og hemmer utviklingen av rynker ved å motvirke glykasjon som er en spontan reaksjon mellom sukkermolekyler og proteiner (kollagen og elastin) i huden (hvilket resulterer i kryssbinding av kollagen og fører til rynker).
 
Retinol: Den mest fysiologisk aktive formen av A-vitamin. Retinol er kjent for å være en av de mest virksomme Anti-age tilskuddene. Retinol er også super for solskadet hud.