Besøk vår facebook side
MEMBERS
DETTE ER BODYFLY
FAGPERSONELL
NATURAL BEAUTY
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL LES SVARENE
VEGARD HOLUM 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernærin...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Vegard Holum 
Vegard er lidenskapelig opptatt av kost og ernæring og har utviklet sin egen Omega3 olje; SanOmega3.

Vegard Holum har studert Omega-3-fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna - og omega-3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange år på å lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for å få full virkning på muskel og skjelett, nerver, angst, hud, hår osv.

Det viste seg at store deler av kroppen var avhengige av omega-3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, så er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembran er av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen består til en stor del av omega-3-fettsyrer. Nervesytemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!
UNNI PEDERSEN 
Kjemiingeniør, homeopat o
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Unni Pedersen 
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder
Kjemiingeniør, homeopat og ernæringsveileder.
Mange års erfaring som terapeut. Opptatt av matens innvirkning på helsen vår både fysisk og psykisk. Har hatt store helseutfordringer selv og funnet mange svar på veien tilbake til god helse. Deler kunnskapen videre om hva et næringsrikt kosthold som gir deg blodsukkerstabilitet, fettsyrebalanse og som er fritt for melkeproteiner og gluten kan gjøre for deg – kunnskap gir mulighet til riktigere valg for deg og din familie.
KRISTIN HUSA 
Helse pedagog
Holder foredrag om kost og ernæring, riktig pustet...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Kristin Husa 
Helse pedagog

Jeg har gjennom de siste 10 årene gitt foredrag med veldig god tilbakemelding fra tilhørere . Mennesker jeg møter er interessert i kunnskap og tips som kan hjelpe dem til konstruktive handlinger. Jeg er opptatt av bevisstgjøring og hva vi selv kan gjøre for å forbedre helse, økonomi og relasjoner .

EVA KLUBBENES 
Sosionom, akupunktør og k
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har ...
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Eva Klubbenes 
Sosionom, akupunktør og kvantemedisiner, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse
Eva er en av våre kosttilskudd eksperter. Hun har jobbet med dette siden 2008.
Eva er også utdannet og har jobbet som legesekretær i 5 år, sosionom i 25 år, akupunktør i 7 år, kvantemedisiner i 5 år, vitamin- og mineralterapi / hårmineralanalyse også som felt.
Hun eier og driver sin egen klinikk.
GEIR JOHANSEN 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet....
x
STILL SPØRSMÅL TIL VÅRT FAGPERSONELL
Geir Johansen 
Gründer
Grunnlegger og idéskaper bak BodyFly konseptet. Ta kontakt dersom du er interessert i å få din egen BodyFly klinikk: geir@bodyfly.no
NED I VEKT
BODYFLY konseptet er et effektivt program for deg som vil raskt ned i vekt, men som ønsker å gjøre dette med hensyn til din egen helse først.

BODYFLY konseptet skiller seg klart ut ifra andre slankekonsepter.
Det er bygget ut ifra et helseperspektiv hvor målet ført og fremst er å få renset kroppen fri for avfallstoffer, salter, tungmetaller, E-stoffer, plakk og andre ting som hindrer kroppens organer å fungere optimalt.

En kropp som fungerer bedre vil automatisk føre til økt forbrenning og økt energi. Gjennom konseptets virkemidler kan man enkelt ta grep om egen helse og vekt.
 
  BodyFlys 28 dagers Helsemeny i kombinasjon med EXIMIA (se http//www.eximia.no)   skaper metabolsk balanse i kroppen og renser kroppen for plakk, triglyserider, etc.
BodyFlys spesialdesignede program setter igang en biokjemisk prosess i kroppen. Etter gjennomført kur, har diverse målinger vist at folk kommer i metabolsk balanse, og kroppen fungerer mer optimalt.
Følgene av dette er mange: Vektnedgang (dersom det er målet), økt energi, bedre søvn og bedre humør, mindre generelle smerter, bedre fordøyelse osv.

Vi måler bl. a. kroppens blodsukkerverdier, PH og fettsyre-balanse før og etter og ser signifikant bedring på spesielt disse verdiene.

I løpet av 28 dagers rensekuren er det ikke uvanlig at folk går ned fra 7-20 kilo. Det som skiller vårt program fra andre rensekurer er imidlertid hva som skjer i tiden ETTER endt program. Våre kunder opplever stabil vekt, og enkelte fortsatt vektnedgang.

Vi vil nevne en bruker som tok av 11 kilo under kuren og 12 kilo i løpet av de neste 2 mnd ( fra 103 til 80).
I løpet av programmet, som inkluderer behandling, diett og kosttilskudd, vil du også gis kunnskap om kost og ernæring gjennom forelesninger både i klinikkene og på web. Disse forelesningene samt mye annen interessant informasjon får man direkte tilgang til som BodyFly kunde.

Ved at vi fjerner så og si alt inntak av salt og sukker i 28 dager, opplever man etter endt program at man automatisk søker mat med mindre salt og sukker.
Smaksansen skjerpes enormt og man skiller de ulike smakene tydeligere fra hverandre.
 
At sukker og saltbehovet minker, bidrar dessuten til at det blir mye enklere å holde en stabil vekt i etterkant.

I løpet av kuren benytter vi EXIMIA Forma7 vakkummassasje for å lette og forsterke effekten av Helsemenyen. Eximia Forma7 er i dag Skandinavias desidert største figurformingssystem og benyttes av leger, sykepleiere og alternativt helsepersonell.

EXIMIA:
øker blodsirkulasjonen
smelter" lokalt uønsket fett
strammer opp huden
drenerer ut avfallstoffer med mye mer


EXIMIA  se også www.eximia.no

Se resultater på vår facebook: